Килиан Мбапе още днес се върна на терена да тренира. Голмайсторът

...
Килиан Мбапе още днес се върна на терена да тренира. Голмайсторът
Коментари Харесай

Килиан Мбапе още днес се върна на терена да тренира

Килиан Мбапе още през днешния ден се върна на терена да тренира. Голмайсторът на Мондиала се отхвърли от полагащите му се почивни дни. От клуба разпространиха видео, на което се вижда по какъв начин нападателят идва за утринното занятие на Пари Сен Жермен. 

Преди по-малко от 72 часа - в неделния следобяд, Мбапе изкара изтощителни над 120 минути плюс последвали дузпи против Аржентина във финала в Лусаил.

На идващия ден беше полетът на отбора назад до Париж, последван от тържество с почитателите на площад “Конкорд ”. Реално единствено през вчерашния ден Мбапе можеше да си отдъхне, като това съответства с 24-тия му рожден ден, съобщи sportal.bg.

Вместо обаче да се възползва от опцията да си почине известно време, през днешния ден той незабавно се насочи към базата на ПСЖ. За съпоставяне Неймар, който отпадна с Бразилия на 9 декември, към момента не се е прибрал.

Френският отличник не почива по празниците, тъй като го чакат мачове от Лига 1 на 28 декември (Страсбург) и на самия 1 януари (Ланс). Предстои да забележим дали Мбапе ще се включи в игра в още някой от тях. За този следобяд отборът даже има планувана контрола против втородивизионния Кювили-Руен. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР